logo

Nikon 24-85mm F3.5-4.5G AF-S ED VR

Dinsdag 3 Juli 2012, 18:42 | Categorie: Objectief

Nikon introduceert een nieuw FX zoomobjectief met een veelzijdig zoombereik van 24-85 mm en ingebouwde Vibratie Reductie. Door het praktische bereik van groothoek tot tele en het lichte gewicht is dit objectief ideaal voor fotografen met een FX-camera die graag met een veelzijdig objectief werken dat geen concessies doet aan de beeldkwaliteit.

Nikon 24-85mm F3.5-4.5G AF-S ED VR

Het ruime brandpuntsafstandbereik wordt ondersteund door Nikon's Vibratie Reductie systeem van de tweede generatie (VR II), wat bij fotograferen uit de hand voor aanzienlijk scherpere beelden zorgt Met de een tot vier stops langere sluitertijd van de VR II, is het tevens mogelijk om in situaties met weinig licht prima te fotograferen.

Met zijn uitgekiende balans van afmetingen, gewicht, prijs en beeldkwaliteit en met zijn weerbestendige vatting biedt dit objectief een aantrekkelijke combinatie van NIKKOR-precisie-optiek, een groot zoombereik en licht gewicht dat ideaal is voor fotografen die veel onderweg zijn.

Adviesprijs
Dit objectief wordt geleverd met het objectieftasje CL-1118 en met zonnekap HB-63. Dit objectief is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 619,-.

Gerelateerde objectieven

Nieuws